ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij deelname aan de Do-in lessen bij www.do-inonline.nl onderdeel van De Blauwe Zone, Bleiswijk, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

Maandelijks krijg je een aantal lessen beschikbaar die je op ieder moment kunt bekijken. Met een wachtwoord kun je de lessen bezoeken. Het wachtwoord is uniek en persoonlijk. Het is niet de bedoeling dat het wordt doorgegeven aan derden.

LESGELD

Bij aanmelding kun je per i-deal de lessen betalen. Aan het einde van de maand ontvang je per e-mail een nieuw verzoek tot betaling voor de volgende maand, waarna je een nieuw wachtwoord ontvangt.

AUTEURSRECHT

Niets van deze site mag gekopieerd worden zonder toestemming van De Blauwe Zone, praktijk voor Shiatsu, Do-in & Massage, Bleiswijk. De vertoning van de online lessen zijn uitsluitend bedoeld voor de deelnemer zelf en mogen slechts in huiselijke kring getoond worden.

OPZEGGEN

Opzeggen is niet nodig. Aan het einde van elke maand ontvang je een nieuw verzoek tot betaling. Wil je deze e-mails niet meer ontvangen, dan kun je afmelden per e-mail naar info@do-inonline.nl

AANSPRAKELIJKHEID

Do-inonline.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke e/o psychische schade/klachten. Deelname aan de lessen geschiedt altijd op eigen risico. Het is raadzaam bij twijfel altijd eerst een arts te raadplegen. Iedere verdere aansprakelijkheid ter zake van tekortkomingen of gebreken is uitgesloten (bijv. bedrijfsgevolgschade zoals financiële of commerciële verliezen).


Adres: Ooievaardreef 19, 2665 EN Bleiswijk, IBAN NL55TRIO0390522309, KvK (Rotterdam) 62709232
Telefoon 0629092390, E-mail: info@shiatsudeblauwezone.nl, Website: www.shiatsudeblauwezone.nl